Om oss

Oavsett om det gäller installation av en liten spisinsats till öppna spisen, braskamin eller en bergvärmepump så har vi kunnandet och viljan att hjälpa dig i din köpprocess. Våra kunder står alltid i centrum och vår personliga service är alltid uppskattad. Hos oss får du både RÅD och Värme!

Efter många års erfarenhet inom Braskaminsbranschen sedan starten 1992 vågar vi påstå att våra ledord är:

Erfarenhet

Vi jobbar just nu med tredje generationens medarbetare vilket garanterar att företaget har en gedigen erfarenhet i en föränderlig tid. Vi finns för dig, även imorgon!

Kunskap

Vår personal är utbildad och certifierade för sina arbetsuppgifter. Vi arbetar endast med miljöcertifierade leverantörer och Svanen märkta och Rent brinnande produkter vilket värnar om vår miljö på bästa sätt. Vår erfarenhet har gett oss den bästa produktkännedom som vi förmedlar till våra kunder på ett konstruktivt och informativt sätt genom våra utbildade butikssäljare.

Trygghet

Trygghet är vårt sätt att hjälpa våra kunder att köpa. Ett välrenommerat företag sedan starten 1947 då företaget startade inom Skorstensbyggnation. Vi arbetar endast med kända leverantörer och Borås Brasvärme är medlem i branschföreningen Svensk Brasvärmeföreningen samt Brasvärmegruppen i Sverige.