Pelletskaminer från HETA

Gillar du inte att släpa ved? HETA har gjort det lättare att värma upp hemmet, utan att kompromissa med komforten. Med en Scan-Line Green pelletskamin från HETA kan du nöja dig med att fylla på träpellets i magasinet varannan dag vid konstant drift.

Den helautomatiska pelletskaminen liknar en vanlig braskamin med glaslucka och synliga lågor, och sprider stämning i huset.

Made in Denmark
Alla pelletskaminer från HETA designas och tillverkas på vår fabrik i Lemvig, Danmark. HETA är banbrytande kvalitet för alla som värdesätter dansk design.

Alla HETAs kaminer har mycket hög effektivitet, så att du får ut mer av ditt eldande, och förorenande gaser bränns av innan de lämnar skorstenen.

HETAs pelletskaminer är några av de renaste kaminerna i Europa. De har testats enligt gällande regler i Norge, Danmark och Tyskland, samt enligt den nya europeiska standarden. HETAs helt unika brännkammare och luftvägar gör att CO2 och skadliga partiklar reduceras till ett absolut minimum.

HETAs pelletskaminer målas i svart eller gråt. Du har också möjlighet att klä kaminen med täljsten, sandsten eller keramik i många färger, så att du får din helt unika kamin som passar perfekt i ditt hem.