Tjänster

 • Rådgivning

  Rådgivning som en tjänst innebär att vi stöder dig i ditt projekt och tar dig framåt mot ditt mål. Att rådge våra kunder är en självklarhet för oss, en rådgivning kan variera från snabba svar via telefon till personliga besök i vår butik eller till och med hembesök där vi noggrant utvärderar dina förutsättningar och gemensamt arbetar fram den optimala lösningen för ditt behov. Vi är här för att göra ditt projekt smidigt och väl genomfört.

 • Installation av Braskamin

  Vi erbjuder professionell och säker installation av braskaminer för att skapa en varm och mysig atmosfär i ditt hem. Våra erfarna tekniker säkerställer att installationen uppfyller alla säkerhetsnormer och att kaminen fungerar optimalt. Vi tar hand om allt från planering och montering till rökrör och ventilation. Lita på oss för att göra din braskamininstallation smidig och problemfri.

 • Bygga bastu

  Vår bastutjänst fokuserar på att skapa din egen skräddarsydda bastu. Vi erbjuder inte bara försäljning av bastuprodukter, utan vi tar det ett steg längre genom att bygga en bastu som är anpassad efter dina önskemål. Med vårt expertteam vid din sida kan du välja bastutyp, storlek och design som passar din vision. Vi tar hand om hela byggprocessen, från att förverkliga din idé till att installera en fullt fungerande bastu i ditt hem.

 • Murningsarbeten

  Vi utför alla typer av normalt förekommande mur och putsarbete. Behöver du foga om skorstenen eller kanske rent av mura om den så står vi till förfogande. Vi utför även kakel och klinkers arbeten. Våra murare är experter och vissa av dem även utbildade kakelugnsmakare. Hör dig för med vilka tjänster vi kan hjälpa dig med.

 • Skorstensrenovering

  Behöver din skorsten tätas eller på annat sätt lagas. Vi utför skorstensrenovering med marknadens bästa material med rikliga garantier på utfört arbete. Vi har olika metoder såsom insatsrör av rostfritt syrafast stål eller olika typer av keramiska tätningsmassor. Givetvis murar vi om den om så behövs. Skorstenar är vårt liv, skorstenen är husets hjärta så med oss kan du känna dig trygg.